Lidt om migAt tegne og male har siden barndommen både været en interesse og et ”helle” for mig.


Jeg valgte dog at blive lærer, først for børn og siden for voksne flygtninge. Det har jeg været rigtig glad for, selvom der så ikke var tid til fordybelse i arbejde med billeder. I stedet har jeg brugt tegning som supplement til sproget i undervisningen og i billeddagbøger, når jeg har været på rejse.

Tidligere har jeg deltaget i kurser på Århus Kunstakademi, bl.a. akvarelmaleri ved Frits Bro Petersen.

Jeg har i de senere år især beskæftiget mig med akvarelmaleri, oftest med udgangspunkt i naturoplevelser.

Det er både glæden ved natur og farvernes bevægelser og klange, der motiverer mig.
På tilbagevendende male ture til Lofoten eller Vestjylland eller ved Brabrandsøen har jeg sammen med gode malekammerater tid til at fordybe mig i maleriet og lære af vores fælles refleksioner..

Anne-Sofie Petersen

Du kan kontakte mig per e-mail på fie@thulin.dk