Spring til indhold

Opleve og male akvarel

Når det er vejr til det, maler jeg helst udendørs i mine nærmeste omgivelser ved eng og skov. Det er skønt bare at sidde ude og glo på skyer, køer, træer og så male. Gerne lidt rask for at fastholde et flygtigt motiv og under påvirkning af vejrliget.

Siden 2008 har jeg tilbragt 2 vinteruger med at male i Lofoten. Lys og mørke i vintervejret, som det kan opleves gennem ateliervinduerne, har her været i mit fokus. I den proces har jeg været optaget af at arbejde med mange transparente farvelag, som vaskes af og lægges på.

Mange akvareller lykkes ikke, men nogle af dem får nyt liv, når de rives i stykker og sættes sammen i en collage.

Uddannelse / arbejde

Jeg har været lærer i 35 år og undervist både børn og voksne.
Selv er jeg blevet undervist på aften og weekendkurser i akvarelmaleri på Århus Kunstakademi. Ellers har jeg lært af male samvær og gensidig refleksion sammen med gode malekammerater.

Kontakt

Du kan kontakte mig per e-mail på fie@thulin.dk eller på telefon 2628 4057